Ugrás a fő tartalomra

NolTV - Soha többé nem akarunk....+ mormogás

NolTV - Soha többé nem akarunk ebben a városban látni benneteket

Az rendszerváltás óta eltelt évek hamis hatalomféltő politikájának eredménye.
(Fentebb láthatod, ha nincs JÓLÉT, akkor az hova vezet.Ez csak kizárólag a zavarosban halászóknak előnyös.Vajon kik ők? Ennek az álkérdésnek a megválaszolását, mindenkire rábízom.Bizonyára, mindenki elég felnőtt,hogy ilyen felvetésre választ találjon önmagának, vagy önmagában,kizárólag a közjó érdekét szem előtt tartva.)
Az itt élők megosztottak,elégedetlenek. A beígért jólét elmaradt, a nép szegényedett,az őket képviselők meg szépen meggazdagodtak.Nem kellene esetleg maximálni a képviselők fizetését pl. a mindenkori minimálbér 5 szeresére?Az a mostani 70 ezret figyelembe véve kb. 350 ezer forint lenne.Ez minden plusz juttatás nélkül is sok ilyen "munkáért"figyelembe véve az ország küladósságát, és átlag lakosainak jövedelmi viszonyait.Na, és természtesen  a fair playt.
Ez a mi hazánk.A fillérekért,baksisért, egymást eladók, elárulók hazája.Erre már a felnövekvő generáció nem lesz ilyen arányban hajlandó!!!!Ők már tejesen más beidegződéssel nőttek fel.
A tisztesség másik országa valójában kiegyezést társadalmi kompromisszumot szeretne, és lassú kiszámítható tartós növekedést.Ők nem hallatják a hangjukat sehol sem.Itt nem gondolok semmiféle Millára sem,mert ők csak a városi értelmiség gondolatait közvetítik.A vidéki embereket senki sem kérdezi soha semmiről.
Miért is kérdezné,a bértollnokok országában,amikor szabad sajtó nincs, vagy alig van.Ha van is, nem hallani róla semmit.
A normalitás, mint termék NEM eladható!
Hát persze mert akkor,esetleg csillapodnának az indulatok és nem lenne ekkora ostoba káosz.Elsősorban a fejekben. másodsorban a szívekben.Még a végén a normálisok hazája lennénk,de minek is.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Papírkutyák - Mézes az állad köcsög gyerek!

Űrgolyhók - Én vagyok az apád unokaöccsének az...

Reality Shifting - Egy technika, amivel átléphetsz egy másik valóságba?