Ugrás a fő tartalomra

Milyen nőre vágynak a férfiak?

Az idősebb korosztály, aki még kereső állapotban van, azokkal néha felmerül ez a téma.Ritkán előfordul,hogy olyanok is megnyilvánulnak a témával kapcsolatban,akik párkapcsolatban élnek.Feltételezhetően, boldogtalan életük kényszeríti ezeket a férfiakat negatív megnyilvánulásokra.
Lássuk, miről is esik szó.
A férfiak többsége, nem feltétlenül keres szép nőt.
Itt, rögtön borul a média által a nőknek sugárzott kép.
Kizáró ok egy nővel kapcsolatban az elhízott alaktalan,vagy löttyedt testi állapot.Az átlagos testalkat mellett, a kissé gömbölyded alkat a favorit egészen addig, amíg a test kontúrjai megvannak.
Itt sincs általános ismérv, mert ahány férfi, annyiféle ízlés.
Személyiség tekintetében, a férfiak többsége kerüli, a domináns, akaratát feltétlenül érvényesítő nőtípust.Attól, hidegrázást kap.Az átlag anyós, ezért a legyőzni való sárkányt testesíti meg.Mert mindenbe beleszól és mindenről dönteni kíván a háttérből.Az együttműködésre hajlamos,illetve hajlandó személyiségű inkább vonzó a férfinépnek.
Egy fontos szempont még ami több beszélgetésből is kiderült,valamiféle megmagyarázhatatlan faktor,amit talán egyfajta lelki kisugárzásként lehet említeni.
Ami legtöbb idősebb férfit taszítja a bulizós állandóan a barátnővel lógó nőtípus,na az ilyenektől menekülnek.Legtöbb férfi, kifejezetten utálja a házikedvenceket.Az a nő, aki társra vágyik, ilyen módon azt fogja tapasztalni,hogy valamiért gyorsan távozik a férfi a lakásából.
Fontos szempontként kiderült,hogy lehessen nővel beszélgetni.Nos kiderült, sokakkal nem lehet(férfiakkal sem!). ,Tehát a férfiak és a nők közt a párbeszéd nem megy minden esetben simán.Az utolsó említésre kerülő szempont alapvetően az ismerkedés helyére vonatkozik.Nincs hol ismerkedni.Nem mindenki jár bulikba,stb.Jó megoldás lehet afféle beszélgetős szendvicsparti,öt órai tea beszélgetős összejövetel kibővített ismerősi körrel,nyáron kerti grill party az ismerős ismerőseinek ismerőseivel bővítve.Kert híján egy jó szórakozóhelyen hasonló grillezés nélküli baráti party,esetleg névnap, vagy bármilyen évforduló kapcsán.

Összefoglalva
az ideális nő átlagos vagy enyhén gömbölyded alkatú,nem feltétlenül szép, de nem is bányarém
kellemes, együttműködő személyiségű,van benne valami megmagyarázhatatlan x faktor
anyjától távol élő.....
ritkábban bulizós,kevésbé barátnőzős,de nem is lóg állandóan a párjával.....azért néha elmegy a csajokkal
házikedvenc házon kívül.......kutya macska,stb....a férfiak szerint jobb a nyugalom....és velük foglalkoznak nem....a kedvenccel
jó beszélgetőtárs azaz nem csak a női témákról beszélget hanem őszintén arról amitől két ember kapcsolata működővé lesz...azaz hajlandó tisztázni mi az ami bántja azt nem gondolatolvasó módon várja el, hogy a neki nem tetsző dolgok változzanak és tisztázódjanak....ezt több férfi kiemelten fontosnak tartja a hosszútávú együttműködést szem előtt tartva...egy másik mitosz dől itt meg, hogy a férfiak állandóan kalandoznak, ebből kiderülhet,hogy ők is csak egyre vágynak arra az egyre,aki valódi társ.

a nők sokszor panaszkodnak hogy nem érdeklődik utánuk a párjuk....az igazi nő arra kényszeríti a férfit tudatosan, vagy öntudatlanul,hogy az állandóan meghódítsa,azaz tud titokzatos lenni,hogy a férfi fantáziáját felkorbácsolja.....erre vágynak a férfiak......nem a bombanőkre azokat beképzelt pénzéhes plázacicáknak bélyegzik meg már azelőtt hogy megszólaltak volna

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Papírkutyák - Mézes az állad köcsög gyerek!

Űrgolyhók - Én vagyok az apád unokaöccsének az...

Reality Shifting - Egy technika, amivel átléphetsz egy másik valóságba?