Ugrás a fő tartalomra

Megoldás a pénzügyi válságra!

http://vimeo.com/helyipenz

a helyi pénz bevezetése

Argentínában, az IMF által eladósított, tönkretett országban,szép fokozatosan kezd beindulni a gazdaság a helyi pénz bevezetése következménye képen.
A Török gazdaság szintén beintett a fent említett intézménynek.A jövőbeli gazdasági előrejelzések között vezet Törökország.Ott legbizakodóbbak az emberek a gazdasági várakozások,és állások szempontjából.Vajon miért?
Mert, mertek önállóak lenni?
Példa lehetne ez nekünk.Valamiért, senki(semelyik kormány) sem mert valódi megoldásokat felvállalni az elmúlt húsz éveben.
A mi nevetni való vergődésünk, az államadósság visszafizetése kapcsán,szánalmas és logikailag képtelenség.
Aki nem hiszi, járjon utána.KSH nyilvántartás, mennyi ember dolgozik hivatalosan kis hazánkban?
Ha ezt megnézed, könnyen rádöbbenhetsz,mennyire képtelenség az ötlet.Milyen kevés ember fizet adót!Mennyire kevés ember dolgozik az összlakossághoz képest.Miért nem lehet tisztességesen megélni egy havi átlagfizetésből?Miért nem akar a magyar társadalom szemnézni önmagával,és azt mondani - Elég volt!Lehet mindent másképpen is!Ehhez viszont el kellene zavarni az összes bohócot,és a civil független szférának leülni egymással egyezetetni hogyan is legyen tovább.Normálisan, mértéktartóan,Emberséggel,VALÓBAN az EMBEREK javát szolgálva!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Papírkutyák - Mézes az állad köcsög gyerek!

Űrgolyhók - Én vagyok az apád unokaöccsének az...

Reality Shifting - Egy technika, amivel átléphetsz egy másik valóságba?